Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor alle bezoekers en gebruikers van de HES Hartel Tank Terminal website

HES International BV kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de hierin beschreven informatie of deze garanderen, en in geen geval is HES International BV aansprakelijk voor verlies of directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade voortvloeiend uit het vertrouwen op of het gebruik van de informatie hierin beschreven.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle afbeeldingen, logo's, teksten en andere content op deze site zijn beschermd door het auteursrecht (tenzij anders vermeld). Reproductie/gebruik is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Aansprakelijkheid
Deze website wordt onderhouden met zorg. HES International BV besteedt veel aandacht aan het onderhouden van deze website en tracht deze zo up-to-date, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat de informatie op deze website verouderd of onvolledig is en / of onjuiste informatie bevat. Als gevolg daarvan, kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze internetsite. Mocht u informatie op deze site zien waarvan u denkt dat het onjuist of onvolledig is, dan kunt u ons dat laten weten door een bericht te sturen.

Beschikbaarheid
Deze website is permanent beschikbaar. Echter, er kunnen zich omstandigheden voordoen waarbij de website tijdelijk niet beschikbaar is. HES International is niet verantwoordelijk voor eventuele schade opgelopen door het uitvallen van haar internetdiensten.

Privacy
HES International BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van gegevens met betrekking tot het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan deze website wordt alleen gebruikt om technische beslissingen en statistische verwerking te ondersteunen.

Technische informatie
Deze site is gebouwd voor de moderne browsers (Internet Explorer, Firefox, Chrome) andere of oudere browsers worden niet ondersteund, hoewel in de meeste gevallen geen problemen ontstaan.

Ontworpen door Admix·Connect, Eindhoven.